sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Helmilokerikon aarteita..

Kun Tassuttelekotiin pääsi Ykkösabasaarin Helmilokerikkoon, alkoi mietintä lokeron tarjonnasta. Alunperin ajatus oli yhdestä lokerosta, mutta saimmekin sitten lokeroita 2 per blogi; tavaraa mahtuu tuplamäärä! Mullahan oli heti hieno ajatus väsätä kynttilöitä, joissa seikkailee chowchow! No, askartelen kynttilät serveteistä ja arvaattekin, että servettejä, joissa oli chowi, tai ylipäätään mikään koira, on suunnattoman vaikea löytää. Nyt lokerossa tarjolla kynttilät chihuahuan kuvalla. 

Muutamia vuosia sitten askartelin vanhoista kahvikupeista nuppineulatyynyjä. Kuppeja oli vielä jäänyt muutama varastoon, niin ne pääsivät nyt myös myyntiin. 

Muutamat kirjaston poistomyynnistä hankitut koirakirjat lähtivät myös myyntiin. 
Kaverini Suvi-Tuulia askartelee suloisia uniikkeja kortteja. 
Kortteja koira-aiheilla voi nyt ostaa Tassuttelekotiin lokerosta YkkösBasaarilta. Jos asut muualla ja tai haluat kortin jollakin tietyllä koirarodulla/ aiheella/ värityksellä, niin voit laittaa blogin meiliin siitä viestiä (tassuttelekotiin@gmail.com). Viesti-osioon pääset, kun rullaat sivun ihan alas. Toimitus onnistuu näppärästi postilla. Suvi-Tuulian kortteja voi löytää myös Kuortaneelta kirppikseltä.


Näissä korteissa aiheena on suloiset koirat, mutta Suvi-Tuulia tekee kyllä muillakin aiheilla. Kaikki kortit ovat kolmiulotteisia ja uniikkeja. Nämä kuvat on otettu niin, että korteissa on jo sellofaanit päällä; luonnossa kortit ovat suuresti kauniimpia. 
Aloin oikein miettiä, että mihin mun aika valuu, kun löysin yläkaapista sytykeruusuja, joita mulla oli joskus aikaa tehdä!! Viimeiset sytykeruusutkin matkasivat YkkösBasaarille. 
Seuraavaksi ajattelin täyttää lokeroa sitten enemmän "kirpparikamalla". 
Tämä mun työhuone on kuin Peppi Pitkätossun Huvikumpu. otan tässä nyt sellaisen oikein reippaan rykäisyn ja teen työt pois, niin saan sitten ensi viikolla olla enemmän vapaalla Dominon kanssa. Voikaahan hyvin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti piristää päivää!