tiistai 8. maaliskuuta 2016

Dominon tassuttelua...

Domino on alkanut leikkiä yhä vauhdikkaammin Kirkkonummella. Paljon on tapahtunut kehitystä siitä, kun tapasimme hänet viimeksi. Saamme päivittäin kasvattajalta viestejä ja kuvia neidin touhuista. Dominon kuvia olen laittanut enemmän instaan. Sinne pääset kätevästi katselemaan tuosta sivupalkin suorasta linkistä. 
Meillä alkaa nyt olla Dominon välttämättömimmät varusteet hankittuna. Eilen ajatuksena oli viedä  myytävää tavaraa YkkösBasaarille. No, kiersin siinä muutaman käytävän, en alkuunkaan kaikkia, ja hups heijaa; mullahan oli sitten jos jonkinlaista kotiintuomista. Niitä kuvasin myös vähän sinne instaan. Kaikkea ei uskalla kertoakkaan :) Mieheni tuli eilen kotiin ja kysyi, että muuttaako meille vauva? Seiskaluokkalainen sai myös aikamoisen naurukohtauksen, kun illalla näki Dominon "leikkipaikan". Ajattelin, että jos hänellä on omia kamoja, niin ehkä-pä muu sisustus ei sitten niin kiinnosta - toiveajattelua! 

Ensi viikolla Domino sitten tassutteleekin Etelä-Suomen lumien sijaan Etelä-Pohjanmaan lumilla. Minä en ole oikein taitava kuvaaja, mutta jospas lumea vasten saisin vangittua neidistä kauniita piirteitä. Jos hän siis suostuu olemaan paikallaan :) Kasvattajamme meinaa, että neiti on aika tempperamenttinen tapaus. Tiedättehän sen, kun suomalaiset lapset ovat kurittomia ja etelä-eurooppalaiset juurikin niitä tempperamenttisia! Minä olen kyllä Patrickille meinannut, että se on se Dominon sisko, joka on tempperamenttinen ja vauhdikas, että hän on varmasti äkkiseltään katsoen sekoittanut samannäköiset sisarukset! :)
Sivupalkkiin lisäsin blogin, jossa seurataan Peetun ja Toivon seikkailuja. Toivo on siis se pitkäkarvainen mäyräkoirapentu, josta mainitsin aiemmin. Toivo on nyt jo kotiutunut. Ja muistatteko, kun kerroin siitä villapaitamamma-ystävästäni, heidänkin perheensä kasvaa. Heille kotiutuu saksanseisoja; Elsa-neiti, joka on syntynyt juuri maaliskuun alussa. 
Kyllä nyt valtavasti on hauvavauvauutisia! 
3 yötä ja muru tulee kotiin!

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen tuo teidän Domino,taitaa kaikki koirat olla pentuna suloisia=) Tsemppiä sinne viimeisiin odotuspäiviin!!Odottaako teidän lapset innoissaan koiraa kotiin?

    VastaaPoista
  2. Moikka Ulla! Kyllä nämä viime hetket aika pitkiltä tuntuvat. On meillä onneksi koko ajan vielä paljon tekemistä; sitä ikuista siivoamista enimmäkseen☺. Me ollaan odotettu pentua jo useampi vuosi. Lapset kyllä tulee rakastamaan Dominon puhki!!😂

    VastaaPoista

Kiva kommentti piristää päivää!