tiistai 29. maaliskuuta 2016

Domino tassukamujen luona vierailulla..

Mennyt pääsiäisloma oli aivan vertaansa vailla. Ollaan lasten kanssa nautittu vapaapäivistä ihan kympillä. Domino on ollut onnellinen, kun on saanut pitkät päivät olla kaikkien meidän hemmoteltavana ja elämän keskipisteenä. 
Eilen pakkasimme kamat autoon ja matkasimme mummolaan. Domino sai mukaansa Kirkkonummelta Mustin&Mirrin repun. Kyllä sinne reppuun tuli pakattua monenlaista ennen lähtöä! Nyt se on sitten Dominon reissulaukku. Jotakin, esim kakkapusseja, voiskin laittaa sinne pikkulokeroihin niin, että olisivat siellä sitten aina mukana.
Aiemmin onkin ollut puhetta mäyräkoira-Toivosta, joka kotiutui ystäväperheeseen vähän ennen Dominoa. Kaksikon ensimmäinen tapaaminen oli eilen. 
Domino on kotoisin suuresta koiraperheestä ja luonteeltaan kyllä sosiaalinen. Domino ja Toivo ystävystyivät ihan silmänräpäyksessä Toivon kodin pihalla. 
Dominolla on joku ihme kiinnostus korviin. Hän olisi halunnut nuolla Toivon korvat puhtaiksi. Nythän Dominolla on sellainen vaihe, että hän kyllä näykkii suuresti leikkiessään. Aika jännää, että Toivoon hän ei kuitenkaan leikin hurmassa ottanut kiinni. 
Sitten alkoi se ympärijuoksu, hyppelehtiminen ja loikat. Siinä ei kamera pysynyt perässä! :) Dominon rusetti oli ehdottomasti Toivon mielestä jotain liikaa ja se tuli saada pois! 
Näissä kuvissa ei nyt näy, mutta pihalla oli myös Toivon isoveikka Peetu. Hän ei ihastunut Dominon saapumiseen Toivon lailla. Peetu vanhempana reviirinvartijana puolusti pihaansa tomerammin. Ajattelin, että Peetu olisi saanut Dominosta sen " pennuntuoksun", että olisi suhtautunut tähän suopeammin, mutta nyt ainakaan Peetu ei vielä päässyt leikkiin mukaan. 
Sisällä Peetu seurasi Toivon ja Dominon seurustelua portin takaa. Täytyy kyllä mainita, että aika lailla pian Domino ja Toivo simahtivat sikeään pennununeen :)
Domino olisi jäänyt kotiinlähtiessä mieluummin nukkumaan viileälle laattalattialle kuin lähtenyt lämpimään autoon nukkumaan. 

Ihanat tassukamut Domino varmasti Toivosta ja Peetusta saa. 
Itse olen sanomattoman ylpeä Dominon käytöksestä koko reissupäivän osalta. Aivan uskomattoman hienosti hän vinkui ulos asioilleen ja käyttäytyi mallikkaasti kaikkia uusia kohtaamiaan ihmisiä kohtaan. Hienoja päiviä meillä on tiedossa! 
Peetun ja Toivon seikkailuja voit seurata tuolta sivupalkista, johon olen lisännyt heidän bloginsa. Prinssinakit-blogista löytyy tapaamisesta kuvia, joita Peetun ja Toivon emäntä otti minua taidokkaammin kamerallaan. Ja kyllä he varmasti täällä meidänkin sivuilla taas pian vilahtelevat! 
Domino jo simahti päiväunilleen; minä laitan taas vähän papereita järjestykseen! 
Koirakoulu Fiiliksen sivuille on nyt muuten päivitetty huhtikuussa alkavat kurssit. Laitoin meiliä, että saatais paikka Dominolle pentukurssille; katsotaan mahdutaanko mukaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti piristää päivää!