lauantai 28. toukokuuta 2016

Ekaa kertaa kehässä :)

Moikka! 
On sellainenkin hulina ollut täällä päällänsä, että heikommilla polvet tutajais! 
Ajatuksia tänne blogin suuntaan olen heitellyt pitkin viikkoa, mutta mitään näkyvää en ole saanut aikaiseksi. 

Eilen oli meillä tosi jännä päivä!
Dominon kanssa ollaan käyty äskettäin Seinäjoelle avatulla Doggie&Kitties lemmikkihotellilla näyttelykurssilla. 
Heillä oli eilen avajaiset, joissa järjestettiin koirille match show. 
Kovasti meidän näyttelyharkkojen ohjaaja meitäkin sinne houkutteli, niin lähdettiin sitten mukaan! 


Osallistuttiin pentuluokkaan, jossa osallistujia oli kymmenkunta. Kehässä oltiin ensin pareittain. Me päästiin tokana, niin nähtiin hyvin, että mitä tuomari halusi teettää. 
Domino ylitti niin totaalisesti kaikki odotukset! Käveli nin kauniisti sivulla, teki kulmat jyrkästi ja seurasi katseellaan. Makupala oli kädessäni, mutta hienosti sujui kävely ilman välisyömisiä. 


Meillä oli tuttu ja turvallinen olo osallistua, kun mätsäreiden henkilökunta oli tuttua. Tiesin, etten jää yksin kuin nalli kalliolle, vaan apua saa, ja meitä ekakertalaisia opastetaan. 
Tuomarin käsittely meni ihan hyvin. Hampaat Dominolla on juuri vasta toissaviikolla vaihtuneet, joten niitä hän nyt sitten suojelee. Yhteistyöllä saatiin nekin vilautettua :)


Kovasti saatiin tuomarilta kehuja ja kannustusta jatkoon. Hampaiden tsekkaamiseen ja paikallaan pysymiseen toivottiin vielä paneutumista. 


Me ei päästy neljän parhaan joukkoon. Ei harmittanut yhtään.
Hieno oli kokemus ja kokemusta me lähdettiin hakemaankin!


Eilen oli taas kyllä niin ihana palloilla Dominon kanssa tuolla D&K:n pihamaalla. Ihmiset ihastelivat ja tulivat juttelemaan omista koira- tai jopa chowikokemuksistaan. Domino on niin avoin ja sosiaalinen, että yleisillä paikoilla oleskelu on ihan parasta! 
Nyt kun ollaan oltu tuolla D&K näyttelyharkoissa ja koirakoulu Fiiliksen pentukurssilla, niin on tosi mukavaa, kun huomaa väenpaljoudessa tutut kasvot tai kuonon :) Dominon pentukurssilta oli mukana myös tuttu tassukamu.  

Doggies&Kitties oli pyytänyt paikalle myös eläinten kuvauksiin erikoistuneen valokuvaaja Tuulia N:n
Dominostakin napattiin muutamat otokset. Laitan niitä sitten myöhemmin tänne esille. Nuo Kuva Seppälässä otetut kuvat alkavat olla jo aikalailla pentuisia;  meillä kun asustaa jo melkein viisikuinen tyttönen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti piristää päivää!