sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Aurinkoinen äitienpäiväviikonloppu 2016

Olipas ihana viikonloppu; oikein ripakopallinen auringonpaistetta! Sitä ei kyllä voi näin keväällä saada liikaa. 
Lauantaina ajelimme Säkylään länsirannikon chowchow-yhdistyksen tapaamiseen. 


Teimme pysähdyksen Parkanossa ja sitten toisen Huittisissa HärkäPakarissa. Siinä oli hyvä mahdollisuus syödä ulkona ja ulkoiluttaa samalla Domino. Tapaaminen oli järjestetty Porsaanharjun ulkoilualueella. Huittisista lähtiessä matkaa olikin vain ihan kivenheitto ja olimme hurjasti etuajassa perillä. Pistäydyttiin sitten vielä katsastamassa Säkylän keskusta ja sieltä bongasin KirppisKaislan, jossa kannattaa kyllä poiketa, jos satutte ajelemaan siellä päin. 
Tapaamisessa mukana oli reilut kymmenen koiruutta. Ihastelimme muun muassa 12-vuotiasta Donnaa, valtavan ihanaa Elmeriä ja pentukamu-Venlaa. Länsirannikon chowien jäseneksi me lähdettiin Dominon kotiuduttua ja jo tämä tapaaminen todisti, että hyvä kun liityttiin! Oikein oli mukavaa väkeä lähtenyt mukaan ja juttu luisti, kun puheenaiheet oli yhteiset :) Ihanaa tällä reissulla oli myös se, että minähän nautin, kun saan kuunnella eri murteita. Monet mukanaolijat olivat Lounais-Suomesta ja korvaani tuo Turun-, Rauman-seudun murre kuulostaa ihanalta. Muistatteko, kun Maajussin Morsian-ohjelmassa oli se Vilja? Siis aivan mahtava murre! 


Äitienpäivän aurinkoa ihailimme sitten möksällä ihan kotimaisemissa. Oltiin ihan ylionnellisia, kun Domino oli taas hienosti irrallaan. Pari kertaa otti pitemmän kiertelyn, mutta niiltäkin palasi mahanalusta jalkoja täynnä. 


Ja sitten tulikin taas uusi juttu! 
Keinussa istuessani kuului yhtäkkiä lehtien rapinaa takaani. Kyyhän se siellä. 
Voi kökkö, miten sitä ei tule ajatelleeksi kaikkea. Meinasin huomenna suunnata apteekkiin noutamaan Dominon reppuun kyytabletit, mutta Evidensian sivuilla lukeekin, että mielellään ei. Käärmeen pistoksen jälkeen suunnataan kohti eläinlääkäriä, jossa hoidetaan suonensisäisin lääkkein. 

Kaksi päivää kun on nauttinut aurinkoa ja raikasta happea, niin uni tulee kyllä helposti. 
Mukavaa äitienpäivän iltaa vielä kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti piristää päivää!