tiistai 9. elokuuta 2016

Murkku....

Domino saavuttaa tällä viikolla seitsemän kuukauden iän. 
Pari viikkoa ollaan nyt asusteltu murkun kanssa :)
Kun tämä murkkukausi alkoi, meinasin persuksilleni lentää, kun ihan varoittamatta neiti otti housunlahkeeseen kiinni, melkein kolmen kuukauden tauon jälkeen. 
Dominohan ei ollut sellainen terävähampainen riiviö kauaa; ehkä reilun kuukauden kotiintulon jälkeen. Mietittiinkin, että siinäkö se nyt sitten oli, ja oikeastaan vähän oltiin pahoillammekin, että nopeasti se ihan pieni pentuaika kului. 
Kuusamossa päivittelin tilannetta ja sain kuulla, että palaa se leikkisyys ja pieni ilkikurisuuskin vielä kuvioihin. No, nyt se on palannut. Ei tokikaan niin valtavalla ryöpsyllä kuin alunperin, mutta huomattavana kuitenkin. 
Huomionhakuisuus on lisääntynyt valtavasti. Terassin matto ja meidän teinin kenkä saivat käsittelyn päivänä, jolloin Domino oli poikkeuksellisesti kauan yksin kotona. Sellainen "kumpi-meistä-on-pomo" tilanne on ollut kerran, ja se oli kyllä rajumpi kuin pentuaikana, mutta ihan hyvin siitäkin selvittiin. 
Huomenna alkavat lasten koulut ja jännityksellä nyt odotetaankin, että miten tämä syksy lähtee rullaamaan. Pääsin nimittäin myös itse opiskelemaan. Onneksi meillä isännällä on työ monimuotoista niin, että hän voi ottaa Dominoa mukaansa. Joitain suojavarusteita Domino kuitenkin tarvitsee; tossut ovat seuraavana hankintalistalla. Facen kirpparilta löydettu 7:n euron sadeviitta on myös jäänyt pieneksi! Seuraavan sadeviitan hankinnassa tämä edullinen löytö auttaa suuresti; tulee huomioida pannan/valjaiden aukko niskassa/selässä sekä aukko hännälle. 
Tämän viikon PopUp-Sunnuntai YkkösBasaarilla on ehdottomasti mun mielestä kesän paras!
Mallan Makeat asettaa pop-up-putiikin Basaarin eteiseen. Itse olen varannut kalenterista tulevan sunnuntain vapaaksi jo heti kevään alussa. 
Leivonnaiset tulevat olemaan varmasti herkullisia! Ja aina Mallalla tapaa olla joku ässä hiassa; mietin, onkohan mukana myös joitain tarjouksia putiikista?!? 
Nähdään Basaarilla! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti piristää päivää!