torstai 28. huhtikuuta 2016

Pentukurssilla osa1

Moikka!

Eilen päästiin tositoimiin, kun oli iltasella ensimmäinen pentukurssi koirakoulu Fiiliksessä. Dominon kanssa samalla kurssilla olivat pennut Nitro, Sulo, Inka, Malla ja Messi. 
Domino antoi silminnähden hyvän ensivaikutelman itsestään rotunsa edustajana ohjaajalle. 
Musta on tosi ihanaa kulkea Dominon kanssa "ihmisten ilmoilla", kun moni ihminen aivan kuin havahtuu, että "onks toi nyt se chowchow?" Chowi on meilläpäin vielä harvinainen ja Dominon sosiaalisuus saa kyllä monet ihastumaan. 
Siellä kurssilla ekana tehtäväna oli saada koira katsomaan sua silmiin. Saada kontakti meidän välille. 
Dominoahan ei siinä vaiheessa kiinnostanut mun huomioiminen alkuunkaan! Sehän nyt tasan tarkkaan tiesi, että joo, mami on tos vieres, mutta nää kaikki muut olis kivoja kavereita! Miksei tää leikitä!!??
No, pääsi Dominokin siten makupalojen makuun :)
Sitten vuorossa oli "tänne". Sitä ei saa kuluttaa loppuun; terassin ovesta huudellaan jotain muuta, koska "tänne" on käsky sitten, kun on tosi kyseessä, ja tänne on tultava. 
Maahan pitäis mennä suorilta jaloilta. No, Niko on jo opettanut Dominolle maahan istu-käskyn jatkona, niin se ei nyt sitten oikein ottanut tuulta alleen. 

Muut pennut olivat hyvinkin niitä "kerro vaan, mitä haluat mun tekevän" -rotuja. Siihen nähden Domino pärjäsi oikein hyvin. Ja ylipäätään alkuihmettelyn jälkeen oli kiinnostunut siitä, mitä mä halusin, että tehdään. 

Oikein odotan ensi viikon tapaamista. 
Mukava on, kun osallistujia on just noin ton verran, että ohjaajalla on aikaa ihan kädestä pitäen opettaa. 
Kyllä tästä hyvä tulee! :)

Ensimmäinen resepti on nyt muuten Kinuskikissan TassutteleKotiin-leipomossa.
Käykäähän vilkaisemassa. 

Aurinko paistaa! 
Hyvä viikonloppu edessä! :)

2 kommenttia:

  1. Voi että, tulee ihan omat pentukoulu ajat mieleen. Munkin koira oli vähän sellainen puhu sä mitä lystää-tyyppi. Hän sitten itse päätti mitä tottelee ja mitä ei:) On kyllä niin suloinen tuo teidän Domino!!!

    Ihanaa vappua tätäkin kautta!!:)

    VastaaPoista
  2. Mukavaa vappua myös teidän perheelle! Ensi vuonna teitä onkin sitten juhlimassa yksi enemmän!
    Aivan ihana on tuo Fiiliksen Minna; antaa Dominon lähteä pienillä askeleilla matkaan ja opastaa mua palkitsemaan ihan pienistäkin onnistumisista. Kyllä mulla on oikein hyvä fiilis tuosta kurssista!

    VastaaPoista

Kiva kommentti piristää päivää!