tiistai 19. huhtikuuta 2016

Domino; " Ei niin kiva päivä, oikeestaan aika läjä "

Aamu alkoi tänään vähän toisin kuin yleensä. Hyvin rutinoituneelle Dominolle tämä ei ollut mieleen. Hän rakastaa rutiineja ja on silminnähden ylpeä ennakoidessaan kodin tapahtumia. Aamuruoka oli pettymys; vain kermaviiliä. Vatsa murisi puolenpäivään aikaan Evidensiassa; Domino kuitenkin oli iloinen ja kiltti asiakas, kuten aina. Odotustilassa olimme vain me joten Domino istuskeli vapaana. Kun Miia tuli huoneestaan ja kutsui Dominoa nimeltä, tämä lähti häntäänsä heiluttaen kohti. Tutkimushuoneen kynnyksellä hän kuitenkin löi jarrut päälle ja päätti poistua takavasemmalle. Ehkä edellinen kerta ei ollutkaan ihan 100 %:sen kiva kokemus :)
Domino sai rauhoituspiikin ja laskeutui makuulle aika nopeasti. Me saimme mieheni kanssa poistua tuskalliseksi tunniksi. 
Kuten kuvista täällä blogissa olette saaneet huomata, Dominon silmät ovat vuotaneet. Varasimme Dominon 12 viikon rokotusajan Seinäjoen Evidensiasta Miia Nyrhilälle, joka on erikoistunut silmiin. Silloin sovimme, että seuraamme tilannetta ja palaamme asiaan 16 viikon rokotuksessa. Minä kuitenkin meilasin Miialle jo aiemmin ja yhteistuumin päätimme, että Dominolle laitetaan alaluomiin tukiompeleet, joiden avulla alaluomia pyritään saamaan arpeutumaan oikeaan asentoon. Dominon tikit ovat ihan sitä perinteistä lankaa ja tikit poistetaan näillä näkymin neljän viikon kuluttua. Neljän viikon "vedossa" on mahdollista, että alaluomet "oikenevat", eivätkä enää käänny sisäänpäin. Jos nämä tukiompeleet eivät auta, on entropiumin hoitona sitten leikkaus. 
Me emme mieheni kanssa saaneet katsetta, hännänheilutuksesta puhumattakaan tavatessamme Dominon toimenpiteen jälkeen. Kotimatkalla kävi hyvin selväksi, että herne oli pienessä nekussa, hyvin SYVÄLLÄ. Kannoimme kotiin vetelän 8,7 kiloisen rakkauspakkauksen.
Kotona Domino on toimenpiteen jälkeen pääasiassa nukkunut. Syödä olisi saanut vasta monen tunnin kuluttua, mutta neidin suoranaista kiljuntaa ei olisi kuunnellut erkkikään! Onneksi vatsa rauhoittui muutamalla kostealla kanamurekepalalla. 
Meillä otetaan nyt iisisti ja levätään tämä ilta. Huomenna onkin edessä sitten jo taas ihan uudet kujeet. 
Voikaahan hyvin!2 kommenttia:

  1. Voi Domino!❤️ Pikaista toipumista, toivottavasti toimenpide auttaa! T. A&A + biggies

    VastaaPoista
  2. Domino toipui ärsyttävästä päivästä suunnattoman nopeasti. Illalla jo oli ihan normit iltahepulit ja kaikkien nilkat vaaravyöhykkeellä, kun neiti iski pienillä terävillä naskalihampaillaan! :)

    VastaaPoista

Kiva kommentti piristää päivää!