keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Elämä yllättää...

Niin se kuulkaa elämä on ihmeellistä, että ei aamulla ylös vääntäytyessään voi arvata, mitä päivä tuo tullessaan! 
Me teimme ennen joulua remonttia niin, että meillä vanhemmilla on nyt kokonaiset 7 neliötä makuuhuonetta. Sängyn ja seinän väliin jää tilaa hurjat 20 senttiä. Uskonette, että aamuisin en loiki Bambin lailla kahvinkeittoon. ( En loikkisi 20 neliön huoneestakaan ) Mutta aamuisin siinä seinän ja sängyn välissä ensiaskeleita ottaessa ei pieni ihminen arvaa, mitä päivä ehtii tuoda tullessaan. 
TassutteleKotiin-blogi liittyi helmikuun alussa instagramiin. Suunnitelma on, että sinne pläjäytämme sitten valtavasti suloisia pentukuvia. Sellaisia, joista voi melkeinpä haistaa pennun tuoksun tai tuntea silkkisen karvan. Instaan pääse tuosta sivupalkista kätevästi. 
Eilen blogille tarjoutui uusi mahdollisuus. Paikallinen, uudistunut itsepalvelukirppari YkkösBasaari  etsi tähtibloggaajia "Bloggaajien Helmet"- lokerikkoonsa. Lokerikosta olen aiemmin tehnyt ihania löytöjä muun muassa KolmenTähdenKoti-blogista. 

Nyt kävi niin ihanasti, että TassutteleKotiin pääsi tuohon Bloggaajien Helmet-lokerikkoon!
Laitan teille kuvia tuosta mystisestä lokerikosta heti, kun se kirppiskamoista täyttyy. 
YkkösBasaarin uudistumisessa oli mukana Vaasan Combo-kirppis, joka avasi ovensa viime elo-syskuussa. Molemmissa liikkeissä on käytössä KirppariKalle- hinnoittelusysteemi, joka mahdollistaa omien kirppistavaroiden myynnin nettiseurannan. Meidän perhe seuraa KirppariKalleen kertyviä summia , jotka -ylläripylläri- ovat penturahaa! 
Molemmilta kirppareilta voi tehdä kirppislöytöjen lisäksi löytöjä myös "sisustusosastolta". Nämä kuvakollaasit ovat Seinäjoen YkkösBasaarin valikoimiin kuuluvia tuotteita. 

Lauantaihin ei ole enää montaa päivää. Sitä ennen on vielä edessä nuorempien lasten koulun 40-vuotisjuhlintaa ja jarrupalojen vaihtoa! 
Voikaahan hyvin ja tehkää mahtavia kirpparilöytöjä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti piristää päivää!