torstai 25. helmikuuta 2016

Arvonnan voittaja ja vinkki alennuksesta

Meillä pidetään täällä sairastupaa -vasten tahtoamme. Keskimmäinen poitsu on ollut koko viikon kovassa kuumeessa. Alkuviikon aikana ei ole ruoka maistunut ja nenästä on vuotanut useaan otteeseen verta. No,tänään tämä nuutunut olo sitten sai yliotteen ja poitsu meinasi pyörtyä keskelle eteistä. Onneksi ei käynyt kuinkaan, kun ehdin juosta hätiin askarteluiltani, mutta kyllä siinä itsekseni mietin, kuinka lapset joudutaan monessa perhessä jättämään yksin kotiin sairastamaan, siis nämä, niinkuin meilläkin, jo 6-luokkalainen. 
Niin, no tänään on sitten tankattu suolapitoista ja juotu vitaminoitua. 
Nyt vasta iltasella löytyi sopiva hetki suorittaa ARVONTA!
Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Teidän nimiehdotuksenne olivat ihania! 
Blogin ensimmäisen arvonnan voittaja on Emilia, ehdotuksellaan Aava tai Eevi. 

Olemme kovasti miettineet pennun nimeä. Virallisen nimen me jo saimme kuulla, Hän on Pyöreän Talon, Ryhmärämän Ruusu. Nyt joku jo siellä ajattelee, että no-niin RUUSU! Ei-ehei, hänestä ei tule kutsumanimeltään Ruusua. 

Virallinen-Ruusu-söpöliini sai tänään tietämättään postia! Oikein paketin! 
Kaunis koti Wilhelmiinassa on helmikuun ajan voimassa kampanja, jossa yli 30 euron tilaukset toimitetaan postikuluitta. Ruusun paketissa oli tämä Riviera Maisonin ihanuus: 

Vähän muitakin hankintoja on jo tehty, mutta niistä sitten seuraavalla kerralla. Toivottavasti pysytte terveinä ja saatte viettää mukavaa talvilomaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti piristää päivää!