tiistai 15. elokuuta 2017

EffeBalancen aloitus

Moikka! 
Eilen aloitimme EffeBalancen nauttimisen. 
Kävin Effen sivuilla, josta löytyi nopea annoslaskuri.
Evidensiassa Dominon paino oli verikokeiden oton yhteydessä 22.45 kiloa. Vuorokausiannokseksi laskuri antoi Effen sivuilla 5,6 millilitraa. 
Pullossa itsessään on mitta, mutta ostin apteekista 10 ml truutan samalla kun hain Daimin matolääkkeen. Tarkalla mitta-asteikolla mittaaminen on jotenkin helpompaa. 
Minähän ajattelin, että koska kalanmaksaöljy uppoaa Dominoon kuin veitsi notkeaan voihin, niin tämäkin öljy menisi siitä truutasta suoraan. 
No, eilen menikin aluksi, mutta sitten loppu vähän....puoliväkisin. 
Tänään sekoitin öljyn Dominon suureen herkkuun; raejuustoon. 
Arvata voitte, että yksin ei Domino saanut herkkuhetkestään nauttia. Pikkuinen tuulispää oli mennen, tullen ja palatessa yrittämässäedes kielenpäätään lautselle, kun ymmärsi, että jotain herkkua siellä nyt tarjoillaan. 
Fiiliksiä voitte katsoa TassutteleKotiin juutuupista täältä.
Jännittävää nyt seurata, miten öljy vaikuttaa Dominoon. Lisääntyykö vireystaso, ja miten karva reagoi. Jos tuo pikkuinen salamanteri kovin usein pääsee apajille, niin tämä talo ei tule sitä kestämään; on nimittäin niin virtaa tässä pikkusysterissä jo ilman lisäravinteitakin! 
Tuloksia Dominon verinäytteestä ei ole vielä tullut Hollannista. Niitä odottelemme täällä myös jännittyneinä. Mielenkiintoista nähdä, missä kunnossa neidin arvot ovat olleet. 

Tää jättää nyt taas jännityksellä nämä kaksi viliperiä tänne kotiin ja suuntaa kohti töitä. 
Viime vuoden aherrus ja kesän kynnyksellä valmistuminen poiki kuin poikikin paikan. 
Pääsin työhön, johon valmistuinkin ja se on kyllä tuntunut hyvältä.
Saan toteuttaa kierrätys-askartelua ja luovuutta. Täällä on siis alkanut jo maitopurkin korkkien, wc-rullahylsyjen ja  pilttipurkkien keräys. 

Mukavaa viikkoa sinulle! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti piristää päivää!