tiistai 22. elokuuta 2017

Daim, 12 viikon rokotus ja kuulumisia...

Blogger on takunnut. Koitetaanpas, jos nyt onnistuu viikonloppuisen päivityksen julkaisu. 
Kävimme vasta perjantaina Daimin kanssa 12-viikon rokotuksella viime viikolla alkaneen työni sekoitettua kalenteria.  
Neiti painoi hurjat 9 ja puoli kiloa!! Auts! 
Seinäjoen Evidensialla Tiina-Maija Sipilä tarkasti Daimin ympäriinsä ja totesi hyvin reippaaksi nuoreksi neidiksi. -Voi tietäispä vain...
Samaa naurahdin sitten maksaessa, kun asiakaspalvelussa hoitaja muistutti sitten tämän päivän ottamaan vähän rauhallisemmin. Voi kuulkaa, kun meillä ei tunneta sellaista vaihdetta ollenkaan. Se on joko P, tai D. Välivaiheita ei ole! 
Seuraava rokotus on 16-viikon iässä ja sitten hommaan Daimille samalla myös passin. Dominon kanssahan meillä kävi niin, että reissun lähestyessä kävin sen erikseen hommaamassa ja ylimääräinen klinikkamaksuhan siitä sitten tietenkin tuli. Säästöä se on pienikin säästö! Alan pikku hiljaa oppia ☺
Ylläolevassa kuvassa meillä nautitaan joka aamuista Effecti Dog- ravintolisää. Molemmat saavat nyt pienen lautasellisen raejuustoa. Domino saa myös tuon Omegaa sisältävän öljyn annokseensa. Lautasten ollessa lähes tyhjät, paikkoja vaihdetaan ja myös Daim saa maistaa öljyn rippeitä. 
Viikonloppu tuli kyllä ihanasti. Ei nyt suoranaisesti tarpeeseen, mutta kivalta nämä vapaapäivät ovat tuntuneet. 
Töissä on ollut nyt aluksi tosi paljon kaikkea uutta. Mielenkiintoista ja mukavaa, mutta nyt aluksi aikaavievää. Niinpä en ole lasten kanssa (siis niitten työ-lasten)  ehtinyt askarrella juuri mitään! Nyt osan viikonloppua pyhitin sitten askartelujen esivalmisteluille.  
Meillä on täällä tiskipöydällä ollut koko ajan maitopurkkeja kuivumassa. 
Niistä valmistuu ensisijaisesti pikkuautoille talleja. 
Joillekin pikkunukeille niistä voisi myös tehdä todella somia taloja. Olisi ihana rakentaa sellainen pikkukaupunki. Taloja, puita, katuja....
Tässä kuva hyvin alkuvaiheesta. Osan purkeista päällystän paksulla, värillisellä kontaktimuovilla ja osan jätän plankoiksi, niin että jotkut lapsista saavat maalata tallin haluamallaan peitevärillä. Alunperin ajattelin, että leikkaan oviaukkoon vain viillot, niin että ovi tavallaan jäisi jäljelle, mutta...No, pitää vielä testata sitäkin vaihtoehtoa, ja helppohan se siitä sitten on napsaista pois, jos se häiritsee. Ei kuitenkaan pysy koko aikaa hyvin joko kiinni tai auki. 
Nämä on hyvä nyt tehdä tähän vaiheeseen kotona ja jättää odottamaan sitten inspistä töissä. Nimittäin saattaa käydä niin, että olen suunnitellut jonkun askartelun ja lapset innostuvatkin sitten leikkimään ihan omia juttujaan! 
Nyt piippaa pesukone.
Voikaahan hyvin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti piristää päivää!