tiistai 28. kesäkuuta 2016

LoppisRace i Purmo

Tulevana lauantaina, jos on kalenterissa tilaa, niin kannattaa suunnata kohti Purmoa. 
Purmo sijaitsee Pohjanmaalla ollen osa Pietarsaarta.  
Purmossa on järjestetty jo useampana kesänä uskomaton koko kylän kirppistapahtuma; LoppisRace i Purmo.
Me ajelimme tapahtumaan  toissakesänä. Tästä ei matkaa ollut kuin pari tuntia ja jännittyneenä odotin, että mitä on vastassa. 
Saavuimme isolle kentälle, jossa oli silmänkantamattomiin myyntipöytiä, peräkontteja ja peräkärryjä täynnä mitä ihmeellisempiä aarteita. 
Monilla myyjillä oli tarjolla antiikkia ja maalaisromanttista tavaraa. 
Jatkoimme matkaa kohti kylän keskustaa. Seurasimme kartasta myyntipisteitä, joihin pysähtelimme aina kun oli mahdollista; tien vierustat olivat todella täynnä autoja! 
Ihan keskustassa kiertelimme ison alueen kävellen ja sitten loppumatkan kiersimme polkupyörillä, jotka olin varannut peäkoslaan. 
Kyläläiset olivat todella ystävällisiä ja innoissaan tapahtumasta. Kauppaa tehtiin pääosin ruotsin kielellä, joka onkin valtaosan äidinkieli. Yhteisen kielen puutteen takia ei kyllä kauppoja jäänyt varmasti keltään tekemättä. Sopiva määrä kun löytyy kolikoita, niin kyllä tavarakin vaihtaa syliä! 
Itse ihastuin tapahtumaan aivan täysin.
Nyt odotan jo innolla, että mitä ihanuuksia kotiutan lauantain reissulta. 
Dominon eiliseen mahtui Evidensialla käynti. Hän nielaisi hoitajan läsnäollessa toisen matolääkityksen. Nyt oltaisiin sitten valmiita lähtemään kesälomareissulle. 
Ilta kului hänellä miestentöissä :)

TassutteleKotiin-blogin Facebook-sivuilla on melkein 150 tykkääjää. Kun 150 on täynnä, arvotaan tykkääjien kesken Fazerin suklaalevy! 
Käyppä siis nappaamassa itsesi tykkääjäksi Ei voi tietää, jos vaikka onni suosisi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti piristää päivää!