lauantai 3. maaliskuuta 2018

Päivä, jolloin hymyilytti heti aamulla...

Joinakin aamuina sitä vain herää ja kaikki jotenkin sujuu!
Tiedätkö, kun keität kahvin lähes huomaamattasi samalla, kun laitat koneellisen pyykkiä pesuun. Gluteenitonta näkkileipää onkin vielä kolme siivua jäljellä ja suolakurkku tuoksuu jotenkin todella ihanalta auringonsäteiden pilkahdellessa sälekaihtimen välistä. 
Kaihtimet avatessa auringonvalo paljastaa pölyhiukkasia. Mutta sen sijaan, että närkästyisit, suunnittelet mielessäsi, kuinka kaivat esiin siivouskamat ja siirrät kaikki talviset sisustusjutut varastoon. 
Voisi kai sanoa, että kevät on tullut....
Tänä aamuna minulle kävi näin. 

Välitin miehelleni postin lähettämän tekstarin ja pyysin häntä töidensa ohella noutamaan paketin SmartPostista. Kerroin, että vietän tänään "en tuhlaa euroakaan"-päivää, ja että olisi todella säästeliästä, että hän toisi paketin kulkiessaan. Itse jos lähtisin Prismaan, tekisin suunnattomia heräteostoksia, joista me kumpikaan emme olisi onnellisia jälkeenpäin. 
Läpi meni. 
Paketti kotiutui, kun lasten kanssa katselimme yhteistä suosikkiamme Sohvaperunoita YleAreenasta. 
Ajattelin, että Sohvikset kruunasivat aamun aivan totaalisesti! En heti keksi toista ohjelmaa, joka tuottaisi niin suunnatonta mielihyvää! Olen itse 70-luvun lapsi ja 80-luvulla televisiosta tuli merkittävä osa elämääni. Asuimme uudehkossa rivitalossa ja meillä näkyi taivaskanavat! Sen kokeneet ymmärtävät, miten elämää mullistava juttu oli kyseessä. 
Tunnistan itseni sohvaperunaksi. Ylpeäksi sellaiseksi! 
Samaistun monien Sohvisten mielipiteisiin ja ilmeisiin. Aivan huippu on esimerkiksi se rovaniemeläinen rouva keittiönpöytänsä äärellä. Ukkokultansa on myös roolinsa Sohviksissa ansainnut; voi niitä ilmeitä! 
Todellista rakkautta on olla läsnä... Näin meilläkin usein käy; ei nyt niin kiinnosta, mutta toisen kyljessä on hyvä olla. 
Se paketti...
Avatessani ensimmäistä sanomalehtimyttyä ajattelin, että ei ole todellista!! Myyjä on lähettänyt epähuomiossa minulle väärän paketin!!!
Mytystä paljastui ihana Miljögårdenin lasi, vaikka odotin GreenGaten kuppeja. 
Kun jatkoin purkamista löytyivät myös ostamani kaksi kahvikuppia, asetti ja muki. 
Voisiko tämä täydelliseltä tuntuva aamu olla sellainen, että toisella puolella Suomea on joku, joka lähettää minulle pyytettömästi kaupan päälle kaksi ihanaa lasia?!?
Uskomattomalta tämä tuntuu...
Nyt alkaa melkein tuntua siltä, että käynti veikkauspisteellä voisi kannattaa ☺

Pikku hiljaa GreenGaten astioiden kokoemani on kasvanut varsin mukavaksi. 
Viime aikoina olen tehnyt luvattoman paljon hyviä löytöjä Facebookin Greengateen Hurahtaneiden-ryhmästä. Sitä kautta tämäkin satsi tuli. 
Kiitos ihanasta paketista; kiitos yllätyksestä ja hyvästä fyllingistä. 
On aina ilo saada postit ehjänä perille. 
Tää lähtee nyt pesemään lattioita ja laittaan kevään pastellisävyjä esille. 
Tänä aamuna meille saapui kevät. 
💓


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti piristää päivää!