keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Päivä Kuusamossa..

Lapin kiertueella vietimme päivän Kuusamossa. Kaupungissa sattui juuri olemaan markkinapäivä ja piipahdimme siellä tunnelmoimassa. Makkaranmyyjiä oli lukuisia. Dominoa sai ihan tosissaan raahata kauemmas ihanista tuoksuista. Ihan keskustasta bongasin kirpputorin; Löytöaitta oli siisti ja tarjonta oli monipuolista. Kotiutin neidin nukkekotiin 3 kappaletta Lundbyn lamppuja hintaan 2 euroa!! Lundbyn kamaa löytää kirppareilta todella harvoin ja kun löytää, on hinta lähes sama kuin uutena. 
Olen totaalisen kiitollinen facebookin chowi-ryhmästä, josta apu asiaan kuin asiaan löytyy käden kääntessä. Ennen Lapin kiertuetta kyselin ryhmässä vinkkejä pohjoisen suunnalta. 
Juurikin tuon ryhmän ansiosta tapasimme Torniossa komeat Jetin ja Veijon. 
Kuusamon koirapuistossa meillä oli treffit ihanan Wilman kanssa.  
Wilma oli kaunis! Juostessa hän muistutti aivan afgaaninvinttikoiraa, koska raajojen takaosien karvat aivan hulmusivat pitkinä taaksepäin. Ylläolevasta kuvasta näkeekin, miten valtaisat etutassujen takakarvat ovat. Hänen juoksuaan oli vain aivan pakko ihailla!


Domino oli jo tuolloin kärsinyt useamman päivän Sallan kuumuudesta, eikä ollut ollenkaan oma itsensä. Vauhtia riitti kyllä, mutta meidän pikku pyörremyrsky oli kadoksissa. 
Kuusamon koirapuisto oli ihan keskustassa ja hyvän kokoinen. Moitteita meiltä saa puiston käyttäjistä ne kaksijalkaiset. Domino on kova pureskelemaan maasta löytämiään savukkeenjämiä. Näitä Kuusamon koirapuistossa oli valitettavan runsaasti. 
Kuten tavallista; tytöt saivat kuulumiset vaihdettua nopeammin kuin omistajat. 
Ei vain voi sanoin kuvailla, miten mahtavia tyyppejä me ollaan tavattu! Miten voi olla mahdollista, että chowiomistajan kanssa tulet juttuun ja sitä juttua piisaa; ihan niinkuin olisit tuntenut toisen jo kauan aikaa. 
Me ollaan päästy kyllä niin parhaaseen porukkaan mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti piristää päivää!