torstai 26. marraskuuta 2015

Mallan Makeat

Lähistöllämme on niin suunnattoman suloinen paikka, etten malta olla kertomatta siitä teille kaikille. Vuonna 2002 avasi ovensa Ilmajoella Mallan Makeat, Satumainen Sisustus- ja herkkupuoti.  Mallan Makeat-kotisivun, jossa toimii nettikauppa, löydät täältä, ja herkkupuodin elämää voit seurata täällä. Mallalla on myös blogi, jonka löydät täältä.
Makeitten sisään astuessa sukeltaa kuin toiseen maailmaan. Katse ei ehdi kiertää eikä aivot sisäistää sitä kaikkea kauneutta, jota eteen tulee. Jokaisella askeleella huomaa uusia ja uusia ihanuuksia. Samalla kuulee, miten 100-vuotiaat lattialankut natisevat suloisesti jalkojen alla. Pöydissä istuu paikallisia ja kauempaa tulleita sulassa sovussa rupatellen, hymyillen. Suussasulavia leivonnaisia saa myös kotiinviemisiksi tai tilattua omiin juhliin. 
Mallan Makeitten puodissa on laaja valikoima mm. Greengaten astioita, tekstiilejä ja sisustustavaraa. ilmajoella ( ja myös Seinäjoella ) on huomenna perjantaina 27.11 joulunavaus ja sen kunniaksi Makeissa on makeita, jouluisia tarjouksia koko viikonlopun ajan. Muun muassa juuri mainitsemani ihanat Greengaten astiat, peitot, ynnä muut ovat -20% alennuksessa. Perjantaina puodissa on kuulemma myös glögitarjoilu! Jos ei vielä ole joulufiilis iskenyt, niin lähde käymään kahvilla Mallalla; ihan varmaan saat joulumielen. Uskonpa, että kuulet siellä tämän ihanan äänen.  Palaillaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti piristää päivää!