lauantai 25. marraskuuta 2017

Voi Pekka Pouta...

Daim pääsee huomenna elämänsä ensimmäiseen pesuun Doggies&Kitties lemmikkihotelliin
Hän on todella pesun tarpeessa kaikkien puutarhassa tehtyjen syystöiden jäljiltä. Eihän tuosta alunperin "kermanvärisestä" ole kehdannut pitkiin aikoihin edes kuvaa julkaista. Pesua tilatessa kävi ilmi, että hotellilla on marraskuun ajan mahtava tarjous käynnissä. 
Tämä, jos mikä oli huippujuttu!
Vähän jänskättää, että miten pesu onnistuu. Nämä kaverukset kun ovat kuin yö ja päivä. Domino käyttäytyy kaikissa hoidoissa hyvin nöyrästi; samaa ei voi tuulispäästä sanoa. 
Mietitkö Pekka Poutaa tuolla otsikossa?
Jokainen aamu odotan Pekalta uutisia jatkuvasta pakkasesta. 
Jokainen aamu Pekka kertoo neulepaidan alta pilkottavassa sporttipaidassaan jotain ihan muuta. Voi huokaus...
Toiveena olisi, että Daimin pesu jälkeen keli kylmenisi niin, ettei syystöitä voisi enää jatkaa. Olisi ihanaa viettää joulua ihan oikeasti kermanvärisen Chowin kanssa.  💗
No, joo, vietetään sitä joka tapauksessa, mutta on se sohvalla kivampi makoilla ja silittää puhdasta ystävää, kuin perunapellolta juuri tulleen tuntuista. 
Hiekkalaatikkoa olemme muuten ensi kesäksi tytöille suunnitelleet! 
Pesun lisäksi ensi viikon kalenterissa on Länsirannikon Chowien pikkujoulu, joka järjestetään Rymättylän Poikon kylässä. 
Tuon reissun teemme paremman puoliskon kanssa ihan kahdestaan. Ehkäpä matkan varrelta tarttuu mukaan muutama joululahjakin. Joululahjoista muuten sen verran, että juuri tilasin HappySocks:lta muutamat joululahjat alennettuun -40% hintaan ilman toimituskuluja. 
Meillä teinit ovat jo sen ikäisiä, että ihan kuulkaas SUKKIA, voi lahjaksi antaa, ja juurikin nämä HappySocksit ovat niin ihania, että niitä on ihan onni lahjaksi saada. 
Nyt vähän lisää aamukahvia masiinaan, niin saadaan tämä sunnuntai hyvin käyntiin! 
Mukavaa tulevaa viikkoa sinulle! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti piristää päivää!