perjantai 30. joulukuuta 2016

Hiljaiseloa...

Moikka pitkästä aikaa!
Täällä tassuttelee 11 kuukautinen neiti. Aika on todella vilahtanut.
Tammikuussa juhlimme jo sitten yksivuotiasta Dominoa. Dominoon kovasti kiintyneet sukulaislapset miettivät Dominon synttäreitä; kai sellaiset sitten järjestetään:)

Domino on viime aikoina kiertänyt mieheni yhä tiukemmin pikkutassunsa ympärille.
Kun meille suunniteltiin pentua, oli hän se, joka hyvin tiukasti rajasi niitä tekemisiä, joita pennun sitten annetaan tehdä. Ylläolevassa kuvassa Domino etsii aktivointipelistään lihapullan palasia, koska on ollut syömättä uusia nappuloita, joihin siirryimme. On kai sanomattakin selvää, kuka tämän tilanteen mahdollisti.
Meillä on ihana utelias, kaikesta suuresti kiinnostunut chowi.
Hän on vahvasti sitä mieltä, että hänen kuuluu olla kaikessa mukana; että kaikissa tekemisissämme on paikka hänen läsnäololleen.
Usein hän on siis tiellä.

Kirjoitin otsikoksi hiljaiseloa, ja nyt huomaan, että sormet alkavat näpytellä jotain ihan muuta, kuin mitä olin ajatellut kirjoittaa.
Blogi on joulun ajan pölyyntynyt. Pölyjen siivoamisen aika ei ole vielä nytkään, vaikka tässä istuminen ja teille kirjoittaminen tuntuu vallan mahtavalta.
Työssäoppimisen viimeisenä päivänä sain kuumeen.

Pienessä kuumeessa äiti-ihminen käy lasten vanhempainvarteissa ja terveystarkastuksissa, yliopiston viimeisessä pienryhmässä ja työssäoppimisjakson arviointikeskustelussa. Äiti-ihmiset tietävät, että tämä on ihan sitä normiarkea. NoBigDeal.
Huomaa sitten lopulta olevansa lääkärissä ja sairastavansa keuhkokuumetta.
Vaikka keuhkokuumeen läpikäyneet painokkaasti kehottavat lepäämään ja unohtamaan kaiken, äiti-ihminen sängyn pohjaltakin vielä viestittelee Ukrainaan ja etsii Dominolle pikkusiskoa. Ajattelee, että kyllä tämä tästä.
Kuluu viisi viikkoa.
Täytettyään astianpesukoneen äiti-ihminen istahtaa alas ja kerää voimia.
Nappaa kannettavan ja näpyttelee blogiin viestin kaikille niille, jotka ovat miettineet, miten Dominon ensimmäinen joulu meni.


 Hienosti meni; kuusi on pystyssä ja vatsa täynnä herkkuja!
Voikaa hyvin.


  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti piristää päivää!