tiistai 22. maaliskuuta 2016

Pääsiäinen 2016..

Moikka! 
Tänään vietin ensimmäisen aamun itsekseni työhuoneessani ja Domino yksin sisällä. Ei epäilyttänyt jättää häntä sinne, koska sellaista "piru silmäkulmassa" toimintaa ei ole menneen viikon aikana näkynyt. Aamulla ulkoilutin hyvin ja kaiken piti olla ok. Koirakorjaajan sanat mielessäni en "koittanut mennä töihin" vaan menin reippaasti töihin. Palatessani muutaman tunnin kuluttua oli eteisen matto kostunut. Ei hieman, vaan ihan kunnolla. Minä uskon, että kyseessä oli ihan suoranainen mielenilmaus. Huomenna lähden taas töihin. Eteisessä ei enää ole mattoa. Domino sopii meidän perheeseen kuin nenä päähän. Samasta puusta on kaikki meidän perheen likat vuoltu :) Muistitkin varmaan, että Dominon seikkailuja voit seurata facessa ja instassa nimellä tassuttelekotiin. TassutteleKotiin facen sivuilla kertovat kuulumisiaan myös Dominon veljet Paavo & Vito sekä sisko Moona. Tänään löysimme facebookin ihmeellisestä maailmasta myös velipoika Romeon! Kiva, kun porukka on koossa!
Pääsiäinen on tulossa! Heitän muutamat kuvat menneeltä pääsiäiseltä. Reseptit ja mallit ovat taas Kinuskikissalta. 

Tässä valmistui sokerimassasta narsisseja. 

 Ja tähän ne sitten aikanaan päätyi. 

Tämäkin kakku oli mukava tehdä. Tyhjensin yllätykset ja liimasin takasin kiinni. Nonparellit liimasin elintarvikeliimalla. Pikeerikin käy ihan hyvin. Sen jos värjää ruskeaksi, niin se ei loista nonparellien tai muiden koristeiden alta. Suklaaoksat on kuivatettu epätasaisella alustalla, jonka voi tehdä vaikka talouspaperirullan puolikkaista ja elmukelmusta. 
Tänä vuonna Lidl:ssä on paljon erilaisia pääsiäispupun hahmoisia suklaakaramelleja. Löytyy myös pupun muotoisia suklaatikkareita. Aion perjantaiksi tehdä kuppikakkuja, jotka pursotan vihreällä kermalla ja sitten tökkään puputikkarin "ruohoon ihmettelemään". Teen samalla systeemillä, kuin ne jouluiset muffinit, joissa seisoi lumiukko/joulupukki kookoshiutaleissa. 

Mukavaa pääsiäisen odotusta teille kaikille! Meillä lapset ovat innoissaan lyhyestä kouluviikosta ja trullittelusta. Saas nähdä, mitä mieltä Domino on trulleista :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti piristää päivää!