lauantai 19. maaliskuuta 2016

Ihana auringonpaiste...

Se on taas jo viikonloppu! On kulunut viikko siitä, kun Domino kökötti eteisessä ja näytti hyvin epäilevältä katsellessaan uutta kotia. Viikkoon on mahtunut paljon. Minä olen melkein muumioitunut Dominon kanssa kotiin ja muilla on ollut kiire palata nopeasti takaisin kotiin menoiltaan. Lasten omat huoneet ovat jääneet pienelle käytölle. Olemme Dominon valtakunnassa ja seuraamme hänen elämäänsä. 
Kotimme etuoven edusta alkaa hälyyttävästi sulaa lumesta näiden aurinkoisten päivien johdosta. Tämä johtaa siihen, etten voi enää seistä eteisessä, kun Domino käy öisin lirauttamassa. Oli meillä muutenkin aikomus laittaa takapihalle jonkinlaista aitausta, mutta nämä lämpimät päivät aikaistivat suunnitelmaa. Meillä kävi todella hyvä säkä, kun tuttavamme tarjosi omat pentuaitansa meille lainaan. Aidat ovat kuuden metrin pituisia, joten aitauksesta tuli ihan hyvän kokoinen. Nyt vielä aidat ovat "pultattuina" paksuun lumipenkkaan. Nurkat ja kiinnityksen terassiin laitoimme kätevästi nippusiteillä. 

Ensimmäinen "irtiotto" oli Dominolle ihmetys. Kesti hetken, ennenkuin hän ymmärsi, että saa nyt juoksennella ihan oman tahtonsa mukaan. Minä olen edellisinä vuosina siivonnut terassin kesäkuntoon vasta hyvinkin myöhään, mutta nyt täytynee aikaistaa. Laitan sitten vaikka lampaantaljat tuoleille, niin tarkenen itsekin oleskella vähän ulkona. Aita on 60 cm korkea ja se riittää Dominolle vielä ainakin todella hyvin. Käytiin muuten kääntymässä Animagissa. Miestelin, että tiedän Dominon painavan 4.7 kiloa. No, he kuitenkin pyysivät punnitsemaan. 4:ssä päivässä neiti oli kasvanut kilon!! 
Näistä pentuajoista täytyy nyt kyllä toden teolla ottaa kaikki ilo irti!
Leikkitunneli, johon Domino mahtuu vielä täysikokoisenakin löytyi pitkän etsinnän jälkeen Sopurahan leluosastolta. Pienempien koirien kokoisia on kivaan hintaan esim Biltemassa kissaosastolla. 
Mukavaa ulkoilupäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti piristää päivää!