torstai 9. kesäkuuta 2016

Ykkösbasaari Feat PopUp

Seinäjoen YkkösBasaarilta ei ideat lopu! 
Kattokaas, mitä nyt on keksitty!
Kesäsunnuntaisin kirpparin valtaavat paikalliset kauppiaat, jotka kukin vuorollaan pystyttävät Basarille PopUp-putiikin. 
Kesäkuussa maratonin aloittaa RiiKe, jonka monipuoliset tuotteet kodin sisustukseen, ystävän piristykseen tai vaikka onniteltavalle edustavat suomalaista designia.
Ennen juhannusta Basaarilla esittäytyy Punnitse & Säästä, jonka herkulliset tuotteet menevät varmasti kuin kuumille kiville!
Juhannuksena vietetään keskikesän juhlaa ja lomaillaan, mutta heinäkuussa on taas täys tohina päällänsä, kun Basaarin myyntipaikan valtaa Lumilapset, joka on persoonallisten ja laadukkaiden kotimaisten vaatteiden verkkokauppa Nurmosta. 
Vietävän Hyvää on suomalaisten puhtaiden herkkujen valmistaja Alavudelta. 
Heinäkuun puoleenväliin päästessä PopUppaa taitopuoti Paperinauha. Seinäjoelta Anttilan liiketilasta löytyvästä putiikista saa asiantuntevaa palvelua kaikenlaisiin askarteluihin ja käsitöihin. 
Ilmajokinen Pellavapirtti tuo mukanaan taidokasta käsityötä, jonka raaka-aineena käytetään  kotimaista pellavaa.
Heinäkuun lopussa Boutiue S tuo ripauksen luksusta naistenvaatteiden muodossa Basaarin myyntipisteeseen.  
Niin ikään naisia hemmottelee kauniilla vaatteilla  Zizzi, joka pystyttää putiikkinsa Basaarille elokuun alussa. 
Elokuun puolessa välissä päästään herkuttelemaan ilmajokisen Mallan Makeat -kahvilan suussasulavilla leivonnaisilla. 
PopUp-putiikkikesä huipentuu Hairbisnes:n sunnuntaihin elokuun lopussa. 

Huimat sunnuntait ovat varmasti tulossa! YkkösBasaari varaa PopUppareille hyvin tilaa ja odotankin innolla, minkälaiset "lavasteet" ja esillepanon yritykset innostuvat kasaamaan pystyyn.  

Palataan!


2 kommenttia:

  1. mäkin kattoin,että vitsi tuo on taas ihan mahtava idea basaarilta. Kiva kun on aika laidasta laitaan noita eri yrityksiä lähtenyt mukaan:)

    VastaaPoista
  2. Jep! Tuossa oli monta yritystä, joita en itsekään tiennyt. Ja ideoita riittää; se on hieno piirre myymälävastaavassa! Itse myönnän odottavani eniten Mallan Makeitten popuppia; varmasti he loihtivat ihanan putiikkinsa tunnelman Basaarille.

    VastaaPoista

Kiva kommentti piristää päivää!