torstai 30. kesäkuuta 2016

Tuumaamme ChowChow Erikoisnäyttelyä..

Täällä tuumaillaan Humppilan Chowinäyttelyyn ilmoittautumista. Tänään on viimeinen päivä ilmottautua EarlyBird-hinnalla, joka on 30 euroa. 
Näyttely järjestetään 10 syyskuuta ja nyt ajankohta tuntuu kaukaiselta. Haluaa ajatella, että koulujen alkuunkin on vielä aikaa, ja tuo on sitten vielä kuukauden siitäkin. 
Katsoin Booking.Comista majoitusta, niin heitti todellisuus silmille. Eipä ole hurjasti valinnanvaraa. Useat kohteet on jo loppuunmyyty. 
Meiltä Humppilaan ei ole sinänsä pitkä matka, mutta jos ja kun varmaan pentuluokat on kehässä aamusta, niin saisi lähteä ajelemaan aika aikaisin. Perjantai-illalla voisi myös tavata chowikansaa ja vaihtaa kuulumisia. 
Tällä hetkellä ajatuksena olisi Majatalo Taikayö, joka sijaitsee 11 kilometrin päässä Humppilasta ja ottaa vastaan myös lemmikit. 
Näyttelyn esite löytyy Suomen chowchow-yhdistyksen sivuilta täältä.
Meillä on alkanut karvanlähtö!
Karsta, jonka hankimme Dominon kotiutuessa, on auttamatta liian pieni. Tähän asti se on palvellut ihan hyvin ja karvan on saanut sillä kauniiksi, mutta nyt, kun karvaa lähtee järkyttävät määrät, ei se vaan enää riitä. 
Hampaat ollaan saatu vaihdettua, ja näyttäisi, että alarivi on ihan kaunis suora. 
Sitten on se murheenkryyni. 
Seisominen. 
Hiljaa ja rauhassa. 
Siinä meillä on vielä työtä. Ei välttämättä Dominolla, mutta minulla. "Seiso" ei toimi meillä. Domino jotenkin kuulee sen hyvin samanlaisena kuin "istu" ja istahtaa heti samantien. Joku myös sanoi, että pentu tekee namupalan toivossa juurikin sen asian, josta häntä on palkittu eniten. Että pentu ei osaa vielä jäsentää niin hyvin eri käskyjä. Koitan nyt sitä takaperin kävelyä, jota pentukurssilla mainostettiin. Kun vaan vielä keksin jonkun käskyn seisomiselle. Tai jospa se olisikin joku merkki?
Tai naksutin? Mutta se häiritsee kanssaolijoita. 
On tässä vielä tuumattavaa. Päätäkin särkee, kun on ukkosta ilmassa, niin ei ajatuskaan kulje kirkkaana. 
Poistun tästä taas takavasemmalle harjaamaan.
Voikaahan hyvin ja pitäkää hauskaa Provinssissa te, jotka sinne suuntaatte! 

2 kommenttia:

  1. Me tehtiin Horation kanssa niin, ettei opeteltu ollenkaan istumista ennen kuin seisomonen sujui. :) Tsemppiä treeneihin, ei se pentu- ja junnuluokassa ole niin nokonuukaa istuuko vai seisooko - kivaa pitää olla koiralla ja ihmisillä. Ja ainahan voi mennä koiran viereen alas ja pitää masun alta kiinni. Tulkaahan ihmeessä Humppilaan, siellä nähdään sitten taas!

    VastaaPoista
  2. Moi!
    No, olis kyllä kiva lähteä, kun siellä varmasti tapaisi paljon chowikansaa! Me teimme juurikin tuon mokan; opetettiin istuminen, joka on nyt todella selkärangassa, eikä meinaa väistyä millää! Terkkuja Horatiolle!

    VastaaPoista

Kiva kommentti piristää päivää!