keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Itämäen talo Seinäjoella...

Ammattiin valmistumisen kunniaksi päätettiin luokan naisten ja opettajien kesken mennä vielä lopuksi syömään hyvin. 
Mietittiin ja pähkäiltiin kauan sopivia paikkoja Seinäjoella ja lähialueilla. Jollakin oli hyviä kokemuksia Heikkilänmäeltä, Itämäen Talosta ja sen mahtavasta lounaasta. Eräs paikan valintaan vaikuttavista kriteereistä oli myös se, että halusimme tilan, jossa saisimme olla keskenämme ja jakaa todistukset rauhassa. 
Tuvan takassa paloi saapuessamme ihanasti valkakia, kuten meilläpäin sanotaan. Puitteet olivat kyllä hienot. 






Lounas oli mahtavan kattava! Itse hamstraan aina salaatteja. Onneksi emäntä juuri kohdallani kehotti maistamaan myös vuohenjuusto-punajuurivuokaa. Oli sitten muuten uskomattoman hyvää! Ennalta ilmoittamamme erityisruokavaliot oli otettu huomioon todella hienosti. 
Lounas nautittiin luonnollisesti Sorsakosken vanhoilla aterimilla; juuri niillä samoilla, joita mamma ja paappakin käyttivät. 
Lopuksi nautiskelimme vielä ihanalla mansikkakakulla. 
Tuolla fiilistellessä sitä mietti, josko tulevat rippijuhlat olisi kuitenkin ollut helppo järjestää poissa kotoa. 
Illalla valmistumistani juhlistettiin pienellä porukalla kotona grillaten ja yllättäen mansikkakakulla. 
Oli vaan jotenkin ihanan rento ja kotoinen tunnelma; on ne kotijuhlat sittenkin vaan 
Good Idea...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti piristää päivää!