keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Keväisiä kuulumisia...

Meille tupsahti kevät! 
Tai oikeastaan tätä voisi jo kutsua kesäksikin :)


Domino on silminnähden onnelllinen, kun joko olkkarin tai kodarin ovi on ollut nyt muutamia päiviä auki niin, että hänen korkeutensa saa kulkea aitaukseensa ees taas. Ja hänhän kulkee! Ja istuu nurmella, jota tarttuu peppukarvoihin, joiden mukana sitten onnistuneesti kulkeutuu sisään.
Siitä se sitten lähti. 
Kevätsiivo. 

 Domino oli niinkuin että " mitä juuri täällä tapahtuu!!!! "


 - Kevät tuli!
- Hey Dude, MIKÄÄN ei tullut! Kaikki meni pois! Pienen pennun valtakunta ihan särki, poikka, pinossa, peti pesussa! 

Olohuoneen uusi järkkä on ihan jees. Se on sellainen jokakeväinen juttu; kun talvi ja takanpoltto väistyy, vaihtaa sohva paikkaa. Laitan kuvaa kesäolkkarista, kunhan saan sohvanpäälliset ja muut keskeneräiset vielä laitettua kuntoon. 

Uuden järkän myötä kotiutui tänään Vaasasta yksi Ektorpin nojatuoli. (niitähän ei voi olla liikaa :) Tuoli asusti neljännessä kerroksessa hyvillä maisemilla; mulla on nyt mojovat mustelmat, joita voi vaihteeksi ihailla :) Hyvä oli reissu kaikinpuolin; löytöjä tein menomatkalla Ylistaron ParastaEnnen Kirpulta, Vaasassa Palosaaren kirpparilta ja Combosta sekä Laihialla Pellavasydämestä.   Vaasassa nappasin Plantagenista poitsulle muutamat taimet ja siemenperunat + sipulit. 
Niistä juttua sitten myöhemmin. 

Nyt meillä kolisee sillä mallilla, että trampan osat ovat pihalla; kokoominen alkaa! 
Huomenna taas pentukurssille! 
Palataan!


2 kommenttia:

  1. Hei superbongari! Muistathan mua, jos Ektorpin vuodekulmasohva/kulmavuodesohva kävelee sua vastaan jossain... Dominolle terkkuja! Jenni

    VastaaPoista
  2. On mielessä! Vuodemekanismilla varustettuna on vaan niin suunnattoman harvinainen löytö. Sain taas vähän nauruja, kun rippijuhlia silmälläpitäen kotiutin nojatuolin. On vielä aikaa, mutta ei kuitenkaan hurjasti! Ja Ylistaron kirpparilta kotiutui 6 kipaletta Pentikin Tapion asetteja! Hyvä homma, rippijuhlavieraille kakkulautasia!

    VastaaPoista

Kiva kommentti piristää päivää!