keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

YkkösBasaarilla tapahtuu

Moikka! 
Tuo Seinäjokinen itsepalvelukirpputori, YkkösBasaari, jossa TassutteleKotiin-blogilla on paikka helmilokerikossa, laittaa tuulemaan!
Huhtikuun lopussa järjestetään koko perheen tapahtuma, jossa esille pääsevät paikalliset blogit kirpparipöytineen. 
Tapahtumaan järkkää kirppispöydän helmiblogien lisäksi julisteessa mainitut blogit. TassutteleKotiin liputtaa ihanan Mallan mukaanpääsyä! 
Ja tiedättekö! Malla lupasi tuoda mukanaan suussasulavia herkkuja MallanMakeitten kahvilasta!!
Varmaan täytyy hieman paastota ennen tapahtumaa :)

Tapahtumassa on kevään kunniaksi pomppulinna, narunvetoa ja ongintaa. 
Kevään ekat hattarat voi myös nautiskella tuolla!
Itse olen jo vähän ehtinyt mietiskellä kirpparipöytäni tarjonnan koostumusta. Vaihdoin kahvipaketilla somessa pienen siron rekin, johon myyntiin tulee 120-130 cm kesäasuja. Pöytään kasaantuu helmiä; mm. Pentikin, Partyliten, Greengaten ja RivieraMaisonin ihanuuksia. Nämä ovat sellaisia, joita en ole hennonnut viedä tavalliseen kirpparipaikkaan, kun pelkään niiden rikkoutuvan. 
Tapahtumasta ehdin infota teitä tarkemmin vielä myöhemmin. 

Nyt on kuulkaas kevät!
Meillä on kodarin ovi auki. ( mulla on tossut jalassa! ) Domino kulkee aitauksessaan, joka muuten siirrettiin kuivalle nurtsille, ees taas. Se istuu kuivalla nurtsilla, joka tarttuu peppukarvoihin, ja kantaa ruohoa sisään. ( Mä vihaan lattioiden siivoamista! ) 
Domino nauttii pihalla ihan kympillä; pyörii nurmikolla, saa hepuleita, kuljettaa kenkiä aitaukseensa ja pyörittelee pallojaan. 
Päivän vois viettää ihan vaan seuraten sen pölläilyä :)

Mukavaa aurinkoista päivää toivottelee Domino :)

2 kommenttia:

  1. Kiva nähdä suakin ihan livenä. Just naureskelin kaverille, että mä varmaan shoppailen kaikkien bloggaajien pöydät tyhjäksi, vaikka tarkoitus olis päästä tavarasta eroon!!

    Ulla/unelmien elämistä

    VastaaPoista
  2. No, sanos muuta; niin siinä varmaan käykin, että toisen pöydästä löytyy aarteita omaan kotiin. Kiva on kyllä tavata koko sakki!

    VastaaPoista

Kiva kommentti piristää päivää!