perjantai 15. huhtikuuta 2016

Huhtikuun puoliväli; se on kevät!

Huomenta! 
Tämä aamu alkoi arpajaisilla! TassutteleKotiin-blogin Fb-sivuilla on ollut jo jonkin aikaa ihan muutamaa vaille 100 tykkääjää. Jotenkin sadan ylitys kummitteli mielessäni, ja päätin sitten ihan yhtäkkiä laittaa illalla pystyyn pikkuisen kirin. Lupasin arpoa suklaalevyn, kun tykkääjiä on 100 tai yli. 
Aamu sen paljasti, eilisillan rykäisy tuotti tulosta ja tykkääjiä oli tullut lisää. Jos sinä et vielä ole fb-sivujen tykkääjä, tästä pääset sivuille ja nappaamaan itsesi mukaan. Faceen päivitän Dominosta tilanteita ja videoita; se on jotenkin kännyllä näppärää ja nopeaa tehdä sinne :)
Arvonnassa käytin   http://arvontakone.suntuubi.com/ -sivulla olevaa arvontakonetta. 
Oli jotenkin ihana naputella nimiä koneeseen. Listaan tuli sekin tyttö, jonka kanssa ekalla luokalla istuttiin vierekkäin; mies, joka on Volvoa-fanittavan opiskelijakaverini isä; nainen, jolta sain elämäni ekat meikkisiveltimet, oikein sellaisessa kangaskotelossa (olivat muuten Oriflamen :), monia rakkaita, monia uusia tuttavuuksia, monia chowi-rakastajia :) Yli sadan nimen näpyttely kesti, mutta nopeasti tuolla arvontakoneella kuitenkin loppuviimein arpoo. 

Me ollaan nyt tykästytty kaupungin koirapuistoon. Puisto on yllättävän siisti ja turvallinen vaihtoehto, kun irrallaanolo on meillä vielä vähän niin ja näin. Eilen käytiin villakoiratassukamu-Osmon kanssa haukkaamassa happea. Osmo onkin ensiviikolla sitten isoveikka! Heille kotiutuu pikkuinen saksanseisojaneiti! Domino saa taas ystäväperheestä uuden tassukamun!  
Kello on nyt 8:56. Domino kuljeskelee silminnähden närkästystyneenä ympäriinsä. Hän ei ymmärrä, miksi makuuhuoneiden ovet ovat yhä kiinni ja talo nukkuu. Tähän aikaan kaikki ovat yleensä jo muualla ja vain hän nukkuu! Domino on hyvin rutinoitunut. Hän osoittaa voimakkaasti, jos jokin meinaa mennä toisin, kuin yleensä. Myös ne rutiinit, joista hän ei välita, ovat selvillä; kynsien leikkaus ja harjaus! Niin, ja ei sovi unohtaa sitä c-vitamiinijauhetta, jonka ostin ajatuksella, että se on näppärää sujauttaa ruuan joukkoon. Sitähän hän ei suostu syömään edes jauhelihan seassa. Ollaankin nyt sirrytty sitten ihan palaan ascorbiinitablettia. Sen hän rouskuttaa muitta mutkitta! 

Ensi viikkoon mahtuukin taas monenlaista. Käymme Dominon kanssa Animagissa, hän saa tänne hoitajakseen muutamaksi päiväksi mummin ja sunnuntaina onkin sitten se paikallisen kirpparin tapahtuma, jossa TassutteleKotiin-blogilla on oma kirppispöytä. Mummi tulee hätiin, kun käymme pyörähtämässä paremman puoliskoni kanssa Tarton maatalousmessuilla. Joku juuri sometti Tallinnan eläinkaupasta joitain kuvia; tällä reissulla taidan minäkin eksyä johonkin paikalliseen lemmikkiliikkeeseen. 
Voikaahan hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti piristää päivää!