tiistai 2. helmikuuta 2016

Tammikuun loppuhuipennus..


Meidän tammikuu huipentui oikeen mukavaan viikonloppuun. Saimme jo torstai-illalla Everstin meille viikonlopuksi yökylään. Päivällä kipaisimme Faunattaresta hakemassa armaalle makupaloja. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa: 

Jääkaapin oven äänen E tunnistaa ja hän antaa kyllä ymmärtää, että hänen herkkunsa sijaisevat siellä. Valitettavasti emme ole päässeet asiasta yhteisymmärrykseen. Hän pitää meitä varmasti varsin jääräpäisinä, kun emme vuosien jälkeenkään ymmärrä hänen tarpeitaan. Faunattaresta koitiutui myös 15 metriä pitkä liina, joka kumiraitojensa ansiosta antaa pitävän otteen. Liinan kotiutimme, kun tiesimme viikonlopun ohjelmaan kuuluvan päivän luonnossa. 
Kuva sen paljastaa; valitsimme neidin kanssa pinkin liinan. Se on sitten meidän pentuneidin liina; E sai nyt sitä lainata. 
Liina oli varsin kätevä, kun liikuimme pelloilla ja metsässä. Vapaana juostessa liina ei jää mihinkään jumiin, kun pää on suora. 
Seuraavan yön meillä kuorsasi sikeästi koko tupa. Ihana happihyppely piristi kyllä koko porukkaa. Sunnuntaina täytyi vielä ennen kotiinlähtöä napsia muutamia kuvia E:stä. Tuossa alhaalla näette, mitä mieltä hän sitten loppuviimein siitä hommasta oli; "Voitko jo lopettaa!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti piristää päivää!