torstai 1. maaliskuuta 2018

Talvilomalla 2018

Tervehdys pitkästä aikaa! 
Meillä nautitaan nyt täysin siemauksin talvesta, pakkasesta ja ulkoilusta. 
Domino viihtyisi aitauksessaan kaiket päivät; Daim sen sijaan tykkää makoilla enemmän sisällä ja hakeutuu meidän kaksijalkaisten seuraan. 
Domino täytti jo kaksi vuotta tammikuussa ja on kasvattanut itselleen varsin mallikelpoisen turkin järkyttävän karvanlähdön jälkeen. Olemme yrittäneet muistaa ottaa tästä ajasta kaiken ilon irti; nyt ei murehdita hotspotteja. Domino on kuin luotu tähän ilmastoon! 
Alla oleva kuva otettiin Seinäjoella Doggies&Kitties lemmikkihoitolassa lokakuun puolessa välissä. Tällöin ajattelin, että joku sairaus sillä vähintään on; niin järkyttävä näky oli. 
Nyt neidin look on tällainen: 
 Turkki on paksu kuin mikä. Ei siis ihme, että neiti vähät välittää sisälle-huudoista. Ulkosalla olisi vaan kiva nautiskella päivät pitkät. Domino saa joka päivä painolleen mitoitetun annoksen EffeBalancen omegaöljyä ja olemme olleet siihen todella tyytyväisiä. Sinkki ja b-vitamiini ovat nyt tauolla. Ruokana meillä on 1/2 Mush:n raakaruoka ja nappulat.  Näillä eväillä kun on menty, niin tytöt ovat olleet hyvävointisia ja mikä parasta; Domino ei masentunut helmikuisten juoksujensa jälkeen ollenkaan! 

Tytöt ovat vallanneet omakseen kesällä loppuun saatetun koirankopin. Ei siinä perinteisessä mielessä, vaan enemmänkin näköalatasanteena.  
Ensi kesän rippijuhliin tytöt voisivat kyllä koppiaan nurkkalaudoituksen verran kohentaa ☺
Ollaan mietitty, miten suu pannaan, kun lumi sulaa, eikä katolle enää pääse. Hyvä näköyhteys läheiselle pyörätielle häviää. On suunniteltu, josko kevään kynnyksellä koppiin rakennettaisiin neideille ranskalainen parveke tai ainakin portaat ylös. Katto on kyllä mustaa huopaa, että lämmin siellä sitten -toivottavasti tosi aurinkoisena- tulevana keänä tulisi. 
 Täällä laitellaan nyt takkaan valkiaa, pakkasta kun on yli -20. 
Kivaa talvea kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kommentti piristää päivää!